Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 3 Apr 2017 | 1033 vizualizari

 

De aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat (8 g)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt (5 g)
  • 7 lingurite de Fineti
  • fulgi de ciocolata pentru decor
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior:

Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece.


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Intr-o tava pentru briose, se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului, se adauga o jumatate de lingurita de Fineti. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate, pentru a creste frumos deoarece altfel riscati sa va curga pe tava; eu am pus un pic cam mult aluat, din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara) si se presara fulgii de ciocolata. Se introduc briosele la cuptor, pana cand se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de vanilie cu ciocolata in interior" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andra_Constantinescu 1

04.04.2017, 09:45

Multumesc, dragilor!

dantes 1

05.04.2017, 16:53

Bune!

mihaelar63 1

06.04.2017, 03:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si ciocolata