Desert budinca cu branza, mere caramelizate si stafide

de Catalina L in Prajituri, 11 Apr 2019 | 445 vizualizari

 

Stiti ca-mi plac deserturile cu branza cremoasa de vaci 😊.
Iata o varianta ca o budinca, fara aluat, lejera cu mere caramelizate.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/12/budinca-cu-branza-mere-caramelizate-si.html

 

INGREDIENTE

Pentru merele caramelizate:

  • 20 g de unt
  • 1 mar frumos (2 mici)
  • 1 lingura de zahar de trestie
  • 1 lingurita rasa de scortisoara rasa

Pentru crema de branza:

  • 500 g de branza de vaca 40%
  • 60 g de de zahar de trestie
  • 2 oua
  • 40 g de faina
  • 2 linguri de stafide
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca cu branza, mere caramelizate si stafide:

Curatati si taiati marul bucatele.


Incalziti untul cu zaharul intr-o tigaie mica.


Adaugati merele, scortisoara si caramelizati timp de 5 minute.


Lasati sa se raceasca.


Incalziti cuptorul la 200°C.


Amestecati branza cu ouale, faina , zaharul si stafidele.


Puneti merele racite si amestecati.


Ungeti cu unt o forma rotunda cu peretii detasabili (20 cm)- am pus pe fund hartie de copt.


Varsati compozitia si dati la cuptor timp de 30 minutes environ.


Scoateti si lasati un pic sa se raceasca inainte de a scoate din forma.


Decorati dupa dorinta !


Am pus zahar pudra roz si violete cristalizate.


Serviti prajitura calduta sau rece !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca cu branza, mere caramelizate si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

12.04.2019, 12:29

Delicioasa!

Panacris 1

12.04.2019, 14:51

mihaelar63 1

20.04.2019, 18:12

Ne placeee!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

ieri la 21:27

Sandwich cu avocado si peste

de Rocsi 9

ieri la 19:10

Racitura din rasol afumat de purcel la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de Ksenya 4

ieri la 17:02

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt