Desert budinca cu branza si gris

de iri_iri in Dulciuri, 18 Mar 2017 | 364 vizualizari

 

Sunt un pic dezamăgită ca nu este ceea ce trebuia sa iasă. Îmi asum vinovăția, deoarece nu am respectat in totalitate reteta. Am adăugat margarină in loc de unt, am copt budinca la cuptor împreună cu niste cartofi, vezi poza😕😕😕😕 si de aceea, fiind așezată prea sus, s-a rumenit prea tare, iar mijlocul nu s-a copt așa cum mi-as fi dorit, trebuia sa așez peste kiwi ceva de gen, un fel de jeleu si am pus gelatina ce nu s-a închegat deloc. Totusi si sunt mulțumită ca a ieșit destul de gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt (eu am pus margarină)
  • 5 ouă
  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g de zahăr
  • 1 fiola de esență de vanilie
  • un plic praf de copt
  • 50 g gris
  • un plic gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca cu branza si gris:

Pentru inceput, se topește untul, se lasă sa se răcească un pic si apoi se adauga zaharul, esenta si zahărul vanilat. Se va bate bine cu un tel sau mixer, după care se vor adauga si ouăle.


La final, se va adaugă brânza de vaci si grisul, amestecând bine cam 3-4 minute, până la omogenizare.


Această compoziție se va adăuga intr-o tavă unsa cu ulei si tapetata cu făină, după care se va da la cuptor pentru 45 de minute.


Separat, se vor curata fructele de coajă si apoi se vor tăia felii si se vor aseza peste budica după ce se va scoate din cuptor.


Gelatina se va adauga in 100 ml apă rece si se va lasa cam 10 minute, după care se va pune la baie de aburi, dar sa nu ajunga la punctul de fierbere si apoi se va adăuga peste budinca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca cu branza si gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

19.03.2017, 12:20

place

loredanaaa 1

19.03.2017, 20:58

Rocsi 1

20.03.2017, 19:49

Daca a iesit buna la gust, restul conteaza mai putin!
Am auzit si eu ceva, ca nici mie nu mi s-a legat gelatina pe kiwi pe o tarta. Cica cele doua nu fac priza si de asta nu se incheaga.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Improvizatie bicolora