Desert budinca din cozonac cu portocala

de Rahela Velicu in Dulciuri, 30 Dec 2019 | 1161 vizualizari

 

O modalitate delicioasa de a consuma cozonacul ramas. "Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cozonac
  • 3 oua
  • 500 ml lapte
  • 50 g zahar
  • zeama de la o portocala
  • 1 lingurita de ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca din cozonac cu portocala:

Mai intai taiem cozonacul in cubulete.

Apoi ungem un vas de yenna cu ulei si punem cuburile de cozonac cat mai uniform si cat mai ingramadite.

Batem ouale cu zaharul si cu laptele si turnam compozitia lichida peste cozonac astfel incat sa fie tot ” stropit” bine.

Stoarcem deasupra budincii zeama de la o jumatate de portocala ( sau cat doriti voi) si dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25 de minute.

Imediat ce scoatem budinca din cuptor stoarcem deasupra ei si cealalta jumatate de portocala, despartim budinca de peretii vasului de yenna cu un cutit si o rasturnam pe un platou. Lasam 10 minute la racorit si putem portiona. Yamiii!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu frisca sau inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca din cozonac cu portocala" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat