Desert chec Clementina

de Adele in Prajituri, 22 Sep 2014 | 8041 vizualizari

 

Primul meu chec! si nu pot decat sa ma declar multumita! multumesc Cleme pentru reteta, e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de cacao neagra
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri dulceata de cirese
  • 2 plicuri vanilie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec Clementina:

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile bine si se lasa deoparte, dupa care se bat galbenusurile cu zaharul, vanilia si treptat uleiul pana devin spumoase si isi schimba culoarea. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor, dupa care se incorporeaza albusurile. Se pun deoparte cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua.


Se pregatesc tavile, se ung bine (sau puteti folosi hartie de copt) se pune compozitia incercand sa combinati cele doua culori dupa placul vostru. Se dau la cuptor la 180° pentru 25-30 de minute.


Eu am pregatit 3 checuri, 2 simpli si in unul am pus in crema de cacao si dulceata de cirese.


Se lasa la racit se pudreaza cu zahar. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec Clementina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

dantes 1

23.09.2014, 11:03

Delicios

Adele 1

23.09.2014, 12:14

Dantes

Lina24 1

26.01.2016, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert checul mofturosilor