Desert chec cu afine si merisoare

de Lau in Prajituri, 9 Mar 2018 | 2268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua mari
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • esenta de vanilie
  • 100 ml iaurt
  • 50 g afine
  • 50 g merisoare
  • 3 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu afine si merisoare:

Untul la temperatura camerei (moale) il mixam cu zaharul pana ce se topeste zaharul. Adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare.


Adaugam 50 ml iaurt amestecat cu zeama de lamaie, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, amestecam cu o spatula cu miscari usoare.


Eu am oprit 1/3 din compozitie, iar in restul am adaugat cacao, iaurtul ramas, am amestecat pana ce s-a omogenizat.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, eu am inceput cu compozitia maro, am adaugat merisoarele, compozitia alba si afinele deasupra.


Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu afine si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

trifadalia 1

23.05.2018, 09:14

merge la o cafea

Ancutsa 1

23.05.2018, 15:34

Imi place mult checul, iar al tau arata tare bine!

Lau 1

18.02.2019, 12:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie

ieri la 09:44

Compot de mure

de dantes 5

pe 20.09 la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri