Desert chec pufos cu cacao si capsuni

de costi7hector in Dulciuri, 15 Iun 2021 | 2085 vizualizari

 

Este un dulce apreciat atât de mari cat si de cei mici.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. Făină,
  • 200 gr. Zahăr,
  • 5 oră separate,
  • 150 gr. Piure de capsuni,
  • 16 gr. Zahăr vanilat,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 linguri de cacao,
  • 1 linguriță praf de copt,
  • puțină sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec pufos cu cacao si capsuni:

Separăm albusurile de galbenusuri, le mixam cu putina sare si zahar până devin spuma, adăugăm galbenusurile amestecate cu ulei la fel ca la maioneza, adăugăm zahărul vanilat si faina amestecată cu praful de copt.

Separăm compozitia in doua, iar în una adăugăm cacaua diluată cu apa.

Cuptorul este preincalzit la 180 de grade C, hârtia de copt asezata in tăvi asa ca sa trecem la treaba, eu am pus cu o lingura pe rând din fiecare compoziție, voi puteti face după cum doriti, se tine la copt cam jumătate de oră, dar verificați cu scobitoarea ca sa fiti siguri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos cu cacao si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bucte cu gem