Desert gogosi cu mere

de xana in Dulciuri, 3 Dec 2017 | 509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 gr zahar
  • 120 gr faina
  • 60 ml lapte
  • 60 ml iaurt natural
  • ½ de lingurita paf de copt
  • ½ de lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 1 praf de scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 3 mere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu mere:

Batem oul cu zaharul si sarea pana devine o crema pufoasa. Adaugam apoi esenta de vanilie, laptele si iaurtul si amestecam. Punem si faina, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara si amestecam usor de cateva ori, pana la omogenizare.


Merele se curata de coaja si se taie in felii de cca. jumatate de centímetru grosime, apoi se decupeaza mijlocul pentru a indeparta samburii.


Trecem fiecare felie prim amestecul de mai sus si le prajim in ulei incins pana se rumenesc, apoi le scoatem pe servetele pentru a indeparta surplusul de ulei.


Se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

04.12.2017, 19:53

dantes 1

06.12.2017, 11:58

Delicioase!

kytz 1

07.12.2017, 07:06

Foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de iaurt