Desert cheesecake cu capsuni si rubarba

de oanapl in Prajituri, 31 Mar 2017 | 2059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • baza:
  • 300 g biscuiti cu cacao
  • 80 g unt
  •  crema de branza:
  • 500 g ricotta
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 g zahar pudra
  • 15 g gelatina praf
  • 350 g capsune
  • 2-3 fire de rubarba
  • 60 g zahar brun
  • 3 plicuri gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni si rubarba:

Pregatesti pentru inceput, blatul, amestecand biscuitii zdrobiti cu untul topit, pana se omogenizeaza compozitia. Pui biscutii intr-o forma cu pereti detasabili (sau mai multe forme pentru minitortulete). Dai forma la rece, in jur de 20 minute, timp in care pregatesti crema de branza.


Pentru a realiza crema de branza, amesteci branzeturile cu zaharul pudra, apoi cu frisca batuta.

Pui la fiert capsunile cu rubarba (taiate cubulete) si zaharul brun, pana se ingroasa putin siropul. Iei vasul de pe foc si lasi sa se raceasca fructele. Pui gelatina la hidratat, timp de 10 minute, apoi o incalzesti pe baie de aburi si amesteci usor pana se omogenizeaza. Amesteci gelatina cu crema de branza. O treime din cantitatea de branza o amesteci cu fructele scurse de sirop, apoi o pui peste biscuiti. Adaugi si restul de branza in forma.


Cu siropul fructelor poti orna cheesecake-ul (putem pregati doar un desen, sau il punem pe tot). Dai prajitura la rece peste noapte, apoi o poti taia si servi.


Eu am pregatit si un mini cheesecake pentru fetita mea. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni si rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

02.04.2017, 10:45

Placeeee!

Rahela Velicu 1

02.04.2017, 21:41

Delicios!

miki_a 1

05.05.2017, 10:48

Waw!!! Divin de bun și frumos!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si budinca