Desert cheesecake cu jeleu kaki

de Lau in Torturi, 9 Ian 2020 | 683 vizualizari

 

Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g biscuiti Oreo pudra
  • 150 g unt topit
  • Crema
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 plic gelatina
  • Jeleu
  • 3 kaki
  • 1 plic gelatina
  • 50 ml apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu jeleu kaki:

Pregatim o tava cu pereti detasabili, o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara pe margine.

Intr-un bol amestecam pudra de biscuiti cu untul si amestecam pana ce se omogenizeaza

Adaugam in tava si presam usor cu o lingura. Dam la rece cat pregatim crema.

Mixam frisca cu smantana si zaharul pudra pana ce devine o crema ferma. Adaugam mascarponele care il vom mixa 1 min, gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.

Mixam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam peste biscuiti, nivelam si dam la rece 3 ore.

Jeleu-fructele kaki le spalam si le curatam de coaja (eu le-am lasat cu coaja) le taiem cubulete, le stropim cu zeama de lamaie, adaugam zaharul pudra si le pasam cu blenderul vertical sau cu blenderul.

Gelatina o pregatim comform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde dupa care adaugam peste piureul de kaki,amestecam bine dupa care turnam peste crema.

Dam din nou la rece(de preferat peste noapte )

Desfacem cu grija forma si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu jeleu kaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

09.01.2020, 20:01

Bravo, ai dat drumul la robinetul cu retete...

Panacris 1

09.01.2020, 20:21

La asta nu m-am gândit! Bravo!

dantes 1

10.01.2020, 12:53

Super!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata