Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura

de trifadalia in Dulciuri, 18 Noi 2020 | 466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 150 gr unt topit
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie crema de branza natur Goldessa
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 borcan de dulceata de zmeura
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura:

Biscuitii se sfarma iar peste ei se adauga untul topit amestecandu-se pana cand biscuitii absorb tot untul topit. Punem biscuitii intr-o forma de tort cu pereti detasabili tasandu-i foarte bine astfel incat blatul de biscuiti sa fie uniform si foarte bine legat. Blatul il dam la rece pana la prepararea cremei de branza.


Pentru inceput se pune un plic de gelatina la inmuiat in 100 ml apa pana la prepararea cremei de branza.


Branza Goldessa se amesteca cu zaharul la prima treapta a mixerului apoi se adauga pe rand cate o cutie de mascarpone amestecand bine sa se incorporeze cu crema de branza.


Gelatina hidratata se adauga in 50 ml lapte caldut , care mai apoi se adauga peste crema de branza amestecata cu mascarpone. Crema rezultata se intinde peste blatul de biscuiti si se pune la rece pentru jumatate de ora sa se intareasca.


Al doilea plic de gelatina se pune la hidratat in 100 ml de apa pana preparam jeleul. Pentru jeleul de deasupra , dulceata de gem se pune intr-o oala , se mai adauga 50 ml de apa pentru a se subtia si se da intr-un clocot.


Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga si gelatina amestecandu-se sa se topeasca bine apoi se toarna peste crema de branza.


Se da din nou la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesekake fara coacere, cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

23.11.2020, 19:37

Imi plac foarte mult cheesecake-urile la rece!

trifadalia 1

23.11.2020, 20:05

Rocsi sa stii ca si mie. Sunt gustoase si rapide.

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 00:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de peste
  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata