Gogosi cu flori de salcam

de Julie in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 13990 vizualizari

 

Lia ! hai ca ma gasit flori de salcam si am facut si eu gogoselele aromate.De fapt a facut soacra mea si eu doar am asistat si am mancat.....:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri  zahar
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • o esenta vanilie
  • un varf de cutit cu bicarbonat de sodiustins in zeama de lamaie
  • faina

Mai avem nevoie de :

  • zahar farin pentru finisare
  • flori de salcam
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine sa ne iasa un aluat ca la clatite dar un pic mai gros.

Florile de salcam se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa.

Luam cate o floare, o trecem prin aluat apoi o prajim in ulei incins pe ambele parti.

Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie.

Se pudreaza cu zahar farin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

16.05.2010, 14:41

foarte frumoase si cred ca au o aroma deosebita

Julie 1

20.05.2010, 10:08

Chiar au o aroma deosebita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase si aromate