Gogosi cu flori de salcam

de Julie in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 17894 vizualizari

 

Lia ! hai ca ma gasit flori de salcam si am facut si eu gogoselele aromate.De fapt a facut soacra mea si eu doar am asistat si am mancat.....:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri  zahar
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • o esenta vanilie
  • un varf de cutit cu bicarbonat de sodiustins in zeama de lamaie
  • faina

Mai avem nevoie de :

  • zahar farin pentru finisare
  • flori de salcam
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine sa ne iasa un aluat ca la clatite dar un pic  mai gros.
Florile de salcam se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa.
Luam cate o floare, o trecem prin aluat apoi o prajim in ulei incins pe ambele parti.
Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie.
Se pudreaza cu zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

16.05.2010, 14:41

foarte frumoase si cred ca au o aroma deosebita

Julie 1

20.05.2010, 10:08

Chiar au o aroma deosebita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vestitele miniciunele - reteta copilariei noastre