Gogosi cu flori de salcam

de Julie in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 14880 vizualizari

 

Lia ! hai ca ma gasit flori de salcam si am facut si eu gogoselele aromate.De fapt a facut soacra mea si eu doar am asistat si am mancat.....:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri  zahar
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • o esenta vanilie
  • un varf de cutit cu bicarbonat de sodiustins in zeama de lamaie
  • faina

Mai avem nevoie de :

  • zahar farin pentru finisare
  • flori de salcam
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu flori de salcam:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine sa ne iasa un aluat ca la clatite dar un pic mai gros.

Florile de salcam se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa.

Luam cate o floare, o trecem prin aluat apoi o prajim in ulei incins pe ambele parti.

Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie.

Se pudreaza cu zahar farin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

16.05.2010, 14:41

foarte frumoase si cred ca au o aroma deosebita

Julie 1

20.05.2010, 10:08

Chiar au o aroma deosebita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase