Desert Ciocolatos

de Panacris in Prajituri, 7 Iul 2012 | 1463 vizualizari

 

Un desert delicios fara foc! Un hibrid, din Cheescake si Tiramisu:D!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti digestivi 400 g.,
  • unt 1 pachet,
  • dulceata de capsuni 1 borcan,
  • esenta de butter vanilie 1 fiola,
  • mascarpone 500 g.,
  • oua 4 bucati,
  • zahar pudra 200g.,
  • cacao 50 g.,
  • ornamente de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Ciocolatos:

Biscuitii se toaca marunt in robotul de bucatarie. Se adauga untul topit, dulceata de caspuni si esenta de butter/vanilie. Dupa ce se incorporeaza ingredientele, se aseaza blatul obtinut, intr/o forma cu peretii detasabili, apoi se da la rece cca. 20 de minute. Intre timp branza mascarpone, se amesteca energic cu ouale, zaharul pudra si cacaoa. Crema rezultata se pune peste stratul de biscuiti, se presara ornamente de ciocolata si se lasa la rece, cca. 20 de minute. Se serveste ca atare sau cu frisca dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.07.2012, 09:14

Multumesc Bucatarasi

MotanLaOale 1

08.07.2012, 20:16

RuxyRux 1

09.07.2012, 18:44

O nebunie delicioasa! Arata tare tentant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire