Desert Ciocolatos

de Panacris in Prajituri, 7 Iul 2012 | 3284 vizualizari

 

Un desert delicios fara foc! Un hibrid, din Cheescake si Tiramisu:D!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti digestivi 400 g.,
  • unt 1 pachet,
  • dulceata de capsuni 1 borcan,
  • esenta de butter vanilie 1 fiola,
  • mascarpone 500 g.,
  • oua 4 bucati,
  • zahar pudra 200g.,
  • cacao 50 g.,
  • ornamente de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Ciocolatos:

Biscuitii se toaca marunt in robotul de bucatarie. Se adauga untul topit, dulceata de caspuni si esenta de butter/vanilie. Dupa ce se incorporeaza ingredientele, se aseaza blatul obtinut,  intr/o forma cu peretii detasabili, apoi se da la rece cca. 20 de minute. Intre timp branza mascarpone, se amesteca energic cu ouale, zaharul pudra si cacaoa. Crema rezultata se pune peste stratul de biscuiti, se presara ornamente de ciocolata si se lasa la rece, cca. 20 de minute. Se serveste ca atare sau cu frisca dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura marmorata cu mure