Eclere cu visine si crema de lamaie

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Feb 2011 | 6535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr coji de eclere:
  • 250 ml de apa
  • 160 gr de faina
  • 4 oua
  • 60 gr de unt
  • putina sare
  • ptr crema
  • 1 plic de crema de lamaie Dr. Oetker
  • visine din compot
  • ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu visine si crema de lamaie:

Prepararea cojilor:se pune apa la fiert apoi se adauga untul,sare,si faina si se amesteca pana devine o coca,se da cratita de pe foc si se adauga ouale unul cate unul amestecand pana se leaga coca.Se pune pasta de coji de eclere in sprit si se formeaza intr-o tava cu o foaie de copt eclere dupa forma dorita.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit se mai lasa putin in cuptor cu usa putin intredeschisa sa nu se lase cojile,apoi se lasa la racit.


Se face crema dupa modul de preparare de pe plic si se amesteca cu cateva visine din compot ,la urma se taie eclerele pe mijloc si se pune crema si cateva visine pe margine ca decor,se orneaza cu ciocolata lichida si se dau la rece.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu visine si crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lia maria 1

02.02.2011, 15:10

foarte bune

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 17:42

lia mersi

tanyapatap 1

02.10.2011, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere de casa