Desert clafoutis cu capsuni

de BakeUpArtist in Prajituri, 27 Mai 2017 | 640 vizualizari

 

 
A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe masă. Pentru mine, simbolizează venirea verii: prospețime, aromă, dulce răcoros.

 

INGREDIENTE

  • 300 g căpșuni
  • 4 ouă
  • 80 g zahăr
  • 150 ml lapte
  • 100 g făină
  • 20 g unt
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clafoutis cu capsuni:

Am curățat căpșunile și le-am așezat în tava tapetată cu unt.


Am mixat ouăle cu zahărul până am obținut o spumă, apoi am adăugat laptele, făina, și vanilia și am mixat până am obținut un aluat mai gros puțin decât cel pentru clătite.


Am turnat aluatul în tavă și am copt prăjitura pentru aproximativ 40 de minute, la 200 de grade C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clafoutis cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

27.05.2017, 22:07

Frumos!

Gherca Daniela 1

28.05.2017, 09:53

bun, bun!

miki_a 1

29.05.2017, 09:08

Yammi! 🍓🍓🍓

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu crema de vanilie si zmeura