Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata

de Oana in Dulciuri, 15 Iun 2017 | 2749 vizualizari

 

 Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 800 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 60 gr zahar
  • 40 ml unt topit
  • 1 lingurita vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri fulgi de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata:



  • Intr-un castron mai mare, bate ouale cu zaharul, cu un tel. Adauga untul topit si racit, vanilia si coaja de lamaie.




  • Adauga laptele batut si omogenizeaza usor.




  • Separat, amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.




  • Pune apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizeaza bine.




  • La final, pune fulgii de ciocolata si incorporeaza-i in aluat.




  • Lasa aluatul sa se odihneasca 15 minute.




  • Unge o tigaie cu putin unt, las-o sa se incinga bine si pune cu polonicul cate doua clatite.




  • Cand se formeaza mici bule la suprafata, intoarce-le pe partea cealalta cu o paleta.




  • Nu este nevoie sa ungi mereu tigaia.




  • Procedeaza la fel pana termini aluatul si faci toate clatitele.




  • Serveste clatitele americane cu fructe de padure proaspete si putina miere.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite americane cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.06.2017, 21:38

Suna tare bine si am sa pregatesc si eu cat de curand!

mirela0911 1

17.06.2017, 08:46

Bune la micul dejun!

Lau 1

18.06.2017, 10:37

bunee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata ”Curcubeu”

de RODIMUR 5

la 00:52

Placinte cu branza sarata si cascaval

ieri la 19:48

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

ieri la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

pe 21.01 la 23:56

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si scortisoara