Desert cornulete cu rahat

de claudiaO in Dulciuri, 15 Mai 2017 | 1647 vizualizari

 

Un dulce bun si pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 lingurita cu bicarbonat
  • 1 vf de cutit sare
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu rahat:

Punem oul, uleiul si apa intr-un castron incapator si amestecam; adaugam sarea si bicarbonatul stins cu 3 lingurite de otet si incepem sa punem faina. Amestecam la inceput, cu lingura, pana prinde consistenta, apoi trecem la framantat pana obtinem un aluat placut la atingere si nelipicios. Infoliem aluatul si il dam la frigider, o jumatate de ora, pana taiem rahatul bucatele.


Intindem o foaie subtirica, sub forma de cerc si taiem in triunghiuri; punem bucatele de rahat in centru si rulam, formand cornulete.


Coacem la foc potrivit, pana se rumenesc frumos. Le tavalim calde prin zahar vanilat si servim langa o cana cu lapte cald.

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, putem adauga langa bucatica de rahat, un sfert de nuca sau aluna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

15.05.2017, 23:51

Bune!

dantes 1

16.05.2017, 13:17

Bune!

Renataedina 1

17.12.2017, 18:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
PAVLOVA CU CAPSUNI