Desert cremos cu portocala

de Rocsi in Dulciuri, 15 Ian 2012 | 2408 vizualizari

 

Un desert simplu,delicios si pe care il dedic lui Cristi pentru gestul facut!!!Multumesc Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 80 gr zahar
  • 2 galbenusuri
  • 40 gr faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 portocala
  • 2 linguri suc de portocala
  • piscoturi
  • bombonele decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cremos cu portocala:

Punem laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat.


Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul pana devin lucioase.


Incorporam si faina in ploaie,apoi sucul de portocala.


Cand laptele incepe sa fiarba il tragem de pe foc si punem compozitia de galbenusuri.


Amestecam bine cu un tel,apoi punem iar pe foc,si amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca.


Cand e gata o luam de pe foc.


Dam coaja de portocala pe razatoarea mica ,iar portocala o facem feliute,apoi o taiem cubulete.


In crema adaugam o lingurita coaja de portocala rasa si cuburi de portocala.


Amestecam usor.


Pregatim niste cupe.


Pe fundul lor punem cate un piscot sfaramat,apoi turnam crema.


Mai punem cate un piscot ,taiat pe jumatate,in fiecare cupa,iar deasupra niste bombonele .


Dam la rece ,apoi servim.


O crema delicioasa,cu gust de portocala ce poate fi consumata asa,sau se pot umple tarte,gogosi,rulouri etc!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cremos cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Rocsi 1

16.01.2012, 19:58

Mamaie!!

Angelina_Elena 1

17.01.2012, 22:10

arata foarte bine,ce-as mai manca si eu...

Rocsi 1

18.01.2012, 21:34

Daria!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca