Desert pasca fara aluat by merisor

de Bya Ralu in Dulciuri, 30 Mar 2018 | 3406 vizualizari

 

super super buna! multumesc merisor pentru reteta https://retetemerisor.ro/2016/04/pasca-fara-aluat.html
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaci
  • 100 gr stafide
  • 8 linguri de zahar
  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom si vanilie
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat by merisor:

Branza de vaci o amestecam cu telemeaua sfaramata cu o furculita.

Stafidele le punem intr-un bol cu esenta de rom.

Albusurile se separa de galbenusuri, se bat spuma cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si pesmetul si omogenizam cu branza de vaci.

Galbenusurile se adauga peste branza, punem si stafidele scurse de esenta de rom si omogenizam.

Bezeaua obtinuta din albusuri se incorporeaza usor in branza de vaci.

O forma rotunda de blat de tort o acoperim cu hartie de aluminiu sau de copt sau tapetam cu unt peretii formei.

Se toarna compozitia in forma,si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Eu am facut in 2 forme.

Stingem cuptorul si lasam pasca sa se raceasca in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat by merisor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu banane