Desert crumble cu mere

de Ana-MariaDinu in Dulciuri, 27 Apr 2017 | 771 vizualizari

 

 Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar + Zahar pt mere
  • 1 cana gris 
  • 1 praf de copt
  • 2 kg mere
  • scortisoara
  • 1 pachet unt
  •  nuca de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert crumble cu mere:

Amestecam o cana de faina, cu una de zahar si una de gris si un praf de copt.


Merele, le curatam de coaja si le amestecam cu scortisoara si zahar dupa gust.


Intr-o tava, punem hartie de copt pe care o ungem cu un sfert de pachet de unt si punem un strat de amestec, un strat de mere si tot asa, ultimul strat sa fie de mere. Deasupra, punem nuca de cocos si restul de pachet de unt taiat cubulete.


Se da la cuptor, cam o ora, intai la foc mare, vreo 15 minute, apoi la foc mic si la sfarsit, iar 15 minute, la foc mare.


Se serveste cald sau rece, cu inghetata de vanilie.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert crumble cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Ancutsa 1

30.04.2017, 15:23

Tare bun, mai ales cu inghetata langa, yammi!

dantes 1

02.05.2017, 10:46

Bun!

Rahela Velicu 1

02.05.2017, 14:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkrantz