Desert cu avocado pe bat

de katty in Dulciuri, 1 Aug 2020 | 2350 vizualizari

 

Retete de vara.
Un desert racoritor si sanatos care va va incanta de la prima degustare.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati avocado bine copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 300 ml lapte cocos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura lichior de cocos
  • 100 gr ciocolata neagra+2 linguri lapte
  • fulgi de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu avocado pe bat:

Taiem avocado in jumatati si scoatem samburii. Cu o lingura scoatem miezul. Adaugam zeama de lamaie si il mixam. Adaugam zaharul pudra, laptele de cocos si lichiorul si mixam bine compozitia.

Turnam amestecul in forme individuale de inghetata si dam la congelator pentru cateva ore sau pana este gata inghetata.

Intr-un castron punem ciocolata  rupta  bucati si laptele. Punem la bain marie si amestecam pana ciocolata este topita.

Scoatem inghetata din forma si cu o pensula sau o lingurita decoram inghetata pana la jumatate. Presaram fulgii de cocos si mai dam ciocolata la congelator pana se intareste ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu avocado pe bat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)