Vargabelles (vorgobeles)

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 5620 vizualizari

 

grozav de bun

 

INGREDIENTE

  • 500g tagliatelle
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cutie philadelphia 250g
  • 6 oua
  • 5 vanilii
  • 300 zahar
  • 200 smantana
  • 100 unt topit
  • 2 iaurturi mici naturale(mai acrisoare)
  • 2 mere
  • 150 g stafide
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabelles (vorgobeles):

Cantitatile sunt pentru 2 portii


Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute


Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici


Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .


Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.


Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt


Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.


Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine


Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabelles (vorgobeles)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Sidy 1

11.05.2010, 18:17

Vreau si eu o portie mica-mica daca mai este ca tare fain arata !

ANCA 1

11.05.2010, 19:56

ce combinatie interesanta, se retine!

julia2007 1

13.05.2010, 00:21

adevarul sa-ti zic asta tia iesit super bine de nota zece sau mai mult ai o mana fff buna 5furculite.imi dai un pic sa probez.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura taraneasca cu mere