Vargabelles (vorgobeles)

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mai 2010 | 6147 vizualizari

 

grozav de bun

 

INGREDIENTE

  • 500g tagliatelle
  • 500 g branza de vaci
  • 1 cutie philadelphia 250g
  • 6 oua
  • 5 vanilii
  • 300 zahar
  • 200 smantana
  • 100 unt topit
  • 2 iaurturi mici naturale(mai acrisoare)
  • 2 mere
  • 150 g stafide
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vargabelles (vorgobeles):

Cantitatile sunt pentru 2 portii


Se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se fierb tagliatellele 4-5 minute


Branza se amesteca cu 6 galbenusuri,iaurtul,smantana,untul topit,zaharul,vaniliile,crema de branza,stafidele si merele curatate si taiate cubulele mici


Albusurile (6) se bat bine spuma cu putina sare (un varf de cutit),apoi se amesteca cu pasta de branza .


Pastele cand sunt fierte se scurg de apa apoi se amesteca bine cu compozitia de branza si albusurile batute.


Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt


Se da la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade,nu se scoate din tava decat cand e rece,altfel se desface toata.


Dupa ce se raceste bine se intareste si se poate taia foarte bine


Cand se raceste se pudreaza bine cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vargabelles (vorgobeles)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Sidy 1

11.05.2010, 18:17

Vreau si eu o portie mica-mica daca mai este ca tare fain arata !

ANCA 1

11.05.2010, 19:56

ce combinatie interesanta, se retine!

julia2007 1

13.05.2010, 00:21

adevarul sa-ti zic asta tia iesit super bine de nota zece sau mai mult ai o mana fff buna 5furculite.imi dai un pic sa probez.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza