Desert cu branza

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 744 vizualizari

 

Ideea, dupa cum stiti, poate, unii dintre voi, a fost o cu totul alta. Insa, cum nu am respectat nici pasii, nici ingredientele, planul initial s=a pierdut pe parcurs. Motivul pentru care am ales sa postez reteta, desi nu arata deloc grozav, a fost faptul ca in ciuda aspectului, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu Ceva fin cremos - branza cu smantana
  • o cutie cu Ceva fin pufos - branza cu smantana
  • o mana de stafide aurii
  • sucul de la 2 portocale
  • 4 oua mari
  • 3-4 linguri cu zahar
  • optional: dulceata pentru servit
  • un cub de unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza:

Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma densa, cremoasa.


Adaugam apoi crema de branza si galbenusurile, sucul de portocala si stafidele. Omogenizam compozitia si o turnam apoi in formele unse cu unt (la temperatura camerei).


Le asezam in cuptor si le coacem pana ce se rumenesc frumos.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti, da' sa NU!, usa cuptorului, pana ce nu opriti focul.

2

Se raceste treptat in cuptor, cu usa intredeschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

15.12.2013, 20:35

Cu siguranta este bun, bun

MIUTA 1

15.12.2013, 20:42

Dya Daniela Andrei 1

16.12.2013, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Heisse Liebe-Dragoste fierbinte-Hot Love