Desert cu caise

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 3858 vizualizari

 

Nu stiu daca vi s-a intamplat sa da-ti gres cu vre-un chec ,adic mie deja mi s-a intamplat si ca sa nu-l arunc(vorbeste zgarcita din mine) l-am pastrat pentru astfel de deserturi usoare si rapide ,cum le-ar zice cei de peste Ocean ,,crumble,,care poate fi facut din paine uscata sau checulet sau aluat sfaramicios ca cel de tarte din unt si faina in combinatie cu orice fruct doriti au va place.

 

INGREDIENTE

  • caise(numarul depinde de vasul in care va hotarati sa faceti)
  • cateva felii de chec sfaramate
  • o lingura cocos
  • zahar dupa preferinta
  • unt pentru uns tava si pus deasupra  cam 70 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu caise:

      Spalam caisele ,scoatem samburii si asezam jumatatile intr-un vas pentru tarte uns cu unt puteti presara zahar si apoi sa puneti caisele ,se va forma un fel de caramel .Peste caise se pune zahar apoi presaram checul sfaramat amestecat cu cocos iar peste ele vom pune cubulete de unt .Dam la cuptor eu am pus 200 grade cam 30 minute sau cat vreti sa fie de rumenit.Merge servit cu inghetata de vanilie sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

aziz 1

14.06.2011, 18:55

kamy

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:53

Nimic nu se pierde , totul se transforma

aziz 1

15.06.2011, 15:07

mihaelar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gofre sarate cu spanac

de RODIMUR 7

ieri la 23:46

Ciorba simpla  de fasole   galbena pastai

pe 31.07 la 23:51

 Spata de caprior la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot!

pe 31.07 la 23:39

Crostata cu crema de vanilie si piersici

pe 31.07 la 14:31

RETETA RECOMANDATA
Chec