Desert cu caise

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 2570 vizualizari

 

Nu stiu daca vi s-a intamplat sa da-ti gres cu vre-un chec ,adic mie deja mi s-a intamplat si ca sa nu-l arunc(vorbeste zgarcita din mine) l-am pastrat pentru astfel de deserturi usoare si rapide ,cum le-ar zice cei de peste Ocean ,,crumble,,care poate fi facut din paine uscata sau checulet sau aluat sfaramicios ca cel de tarte din unt si faina in combinatie cu orice fruct doriti au va place.

 

INGREDIENTE

  • caise(numarul depinde de vasul in care va hotarati sa faceti)
  • cateva felii de chec sfaramate
  • o lingura cocos
  • zahar dupa preferinta
  • unt pentru uns tava si pus deasupra  cam 70 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu caise:

Spalam caisele ,scoatem samburii si asezam jumatatile intr-un vas pentru tarte uns cu unt puteti presara zahar si apoi sa puneti caisele ,se va forma un fel de caramel .Peste caise se pune zahar apoi presaram checul sfaramat amestecat cu cocos iar peste ele vom pune cubulete de unt .Dam la cuptor eu am pus 200 grade cam 30 minute sau cat vreti sa fie de rumenit.Merge servit cu inghetata de vanilie sau cu iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

aziz 1

14.06.2011, 18:55

kamy

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:53

Nimic nu se pierde , totul se transforma

aziz 1

15.06.2011, 15:07

mihaelar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caise