Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Blat:
Crema de capsuni:
Crema de vanilie:
Glazura:
Blat
Bate albusurile spuma cu un praf de sare si apa.Adauga treptat zaharul pudra si zaharul vanilat pana obtii o bezea tare.
Adauga uleiul,galbenusurile si cacaua amestecata cu faina amestecand usor de sus in jos pentru a nu se lasa albusurile.
Tapeteaza o tava(35/25 cm) cu hartie de copt si coace blatul in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.
Crema:
Intr-un bol incapator mixeaza laptele cu praful creme ole de capsuni si zaharul pudra pana se intareste.
Adauga treptat din frisca lichida pana obtii o crema pufoasa.
(la fel procedezi si cu crema de vanilie)
Asamblare:
Blat/crema de capsuni/crema de vanilie.
Lasa prajitura la rece pentru minim 8 ore.(eu am lasat-o peste noapte)
Portioneaza prajitura cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte in bucati potrivite si decoreaza cu glazura de ciocolata si ciocolata rasa.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult