Desert cu fragi

de Constelatialeu in Dulciuri, 22 Mai 2015 | 2420 vizualizari

 

Ieri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust nu va zic nimic....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • Crema
  • 100 g ciocolata Schogetten iaurt cu capsuni
  • 170 g smantana dulce peste 40 % grasime
  • 50 g zahar
  • 50 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • Decor
  • frisca din smantana dulce
  • fragi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu fragi:

Lasam aluatul la dezghetat, apoi il decupam cu o forma, a mea semana cu o margareta, apoi am asezat fiecare ''margareta'' pe forme de silicon, pe care le-am intors invers, sa obtin efectul de cosulet, ca sa pot sa le umplu cu crema. Fiecare ''margareta'' am intepat-o cu un bat de frigaruie. Am dat formele la cuptorul preincalzit, cand au inceput sa se rumeneasca le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca.


Crema: Intr-o craticioara cu fund dublu am pus smantana, zaharul si ciocolata si am pus pe foc pana s-a topit ciocolata,avem grija sa nu lasam sa atinga punctul de fierbere. Dam craticioara la congelator pentru 30 min. Apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.In aceasta crema adaugam branza Delaco si omogenizam. Cu ajutorul unui posh punem in fiecare cosulet crema si apoi ornam cu frisca si fragute.


Simplu, rapid si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fragi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

23.05.2015, 07:07

delicios!

mirela0911 1

24.05.2015, 12:17

Ce frumusele si delicioase!

tarasmariana 1

25.05.2015, 05:39

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura