Desert cu fragi

de Constelatialeu in Dulciuri, 22 Mai 2015 | 1643 vizualizari

 

Ieri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust nu va zic nimic....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • Crema
  • 100 g ciocolata Schogetten iaurt cu capsuni
  • 170 g smantana dulce peste 40 % grasime
  • 50 g zahar
  • 50 g branza pufoasa cu smantana Delaco
  • Decor
  • frisca din smantana dulce
  • fragi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu fragi:

Lasam aluatul la dezghetat, apoi il decupam cu o forma, a mea semana cu o margareta, apoi am asezat fiecare ''margareta'' pe forme de silicon, pe care le-am intors invers, sa obtin efectul de cosulet, ca sa pot sa le umplu cu crema. Fiecare ''margareta'' am intepat-o cu un bat de frigaruie. Am dat formele la cuptorul preincalzit, cand au inceput sa se rumeneasca le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca.


Crema: Intr-o craticioara cu fund dublu am pus smantana, zaharul si ciocolata si am pus pe foc pana s-a topit ciocolata,avem grija sa nu lasam sa atinga punctul de fierbere. Dam craticioara la congelator pentru 30 min. Apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.In aceasta crema adaugam branza Delaco si omogenizam. Cu ajutorul unui posh punem in fiecare cosulet crema si apoi ornam cu frisca si fragute.


Simplu, rapid si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fragi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

23.05.2015, 07:07

delicios!

mirela0911 1

24.05.2015, 12:17

Ce frumusele si delicioase!

tarasmariana 1

25.05.2015, 05:39

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj