Chec rapid si economic

de Gherca Daniela in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 3165 vizualizari

 

Un dulce de casa rapid si cu putine ingrediente este cel mai bun!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de zahar brun
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie si rom
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid si economic:

Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, adaugam si galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul si mixam pana se topeste tot zaharul. Dupa care punem uleiul, laptele si esentele, mai mixam putin si la sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt.


Omogenizam bine toate ingredientele si rasturnam compozitia rezultata intr-o tava (eu am folosit o tava rotunda de 24 cm) pe care o tapetam cu ulei si faina.


Pastram cateva linguri din compozitie pe care o amestecam cu cacaoa, apoi o rasturnam peste cea alba din tava, ne ajutam de o furculita sa ,,desenam'' putin deasupra.


Dam tava la cuptor pentru cca.30min sau facem testul cu scobitoarea.


Cand se raceste pudram cu zahar pudra. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid si economic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

16.01.2016, 10:12

Super!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:14

Tare bun!

Stefania1964 1

25.01.2016, 15:24

super pufos si delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert spirale cu gem de gutui