Desert cu fructe si branza dulce

de Corinuta in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 2998 vizualizari

 

Daca nu aveti mult timp,dar totusi doriti sa preparati ceva dulce, incercati acest desert.

 

INGREDIENTE

  • 300 g fructe de padure
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1/2 portocala
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g mascarpone
  • 150 ml iaurt
  • 150 ml smantana dulce sau frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu fructe si branza dulce:

Se spala fructele sau se decongeleaza, apoi se pun intr-un vas cu o lingura de zahar.


Se spala bine portocala si se sterge, apoi se razuie coaja si se stoarce sucul. Se bat cu un tel branza cu mascarponele, iaurtul si 3 linguri de zahar, apoi se adauga sucul de portocala si coaja rasa. Se mixeaza frisca sau smantana si se adauga la crema de branza.


Se pune crema in cupe sau in boluri si se aseaza deasupra fructele. Se decoreaza cu coaja de portocala si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fructe si branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

12.04.2011, 13:40

si eu vreau Corinuto

Corinuta 1

13.04.2011, 14:48

multumesc dragele mele! o portioara la fiecare!

adry88 1

31.05.2011, 21:38

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pierogi cu branza dulce si fructe