Desert cu pepene

de GeorgiG in Dulciuri, 6 Sep 2016 | 1157 vizualizari

 

O nebunie. Am folosit un pepene galben zemos foarte aromat.Un desert delicios si racoritor pentru zilele calduroase.

 

INGREDIENTE

  • 8-9 piscoturi
  • 300 g iaurt Cedra (6% grasime)
  • 300 g iaurt 10 % grasime
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 80-100 g zahar pudra
  • 10 g gelatina granule
  • 500 g pepene
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu pepene:

Taiem pepenele cuburi. Punem gelatina la hidratat. Mixam bine smantana, apoi adaugam zaharul pudra mixand in continuare.


Adaugam si iaurtul amestecand usor. Incalzim gelatina pana ajunge la punctul de fierbere , lasam sa se racoreasca putin, o amestecam cu cateva linguri din compozitia de iaurt, apoi o adaugam in toata compozitia de iaurt.


Intr-o tava de cozonac punem folie si apoi asezam alternativ un strat de crema unul de pepene.Deasupra asezam un rand de piscoturi. Invelim si partea superioara in folie si introducem la frigider pentru cateva ore. Eu l-am lasat de seara pana dimineata.


Dimineata am rasturnat tava, piscoturile raman la baza desertului si am ornat cu bucati de pepene. A fost un desert foarte aromat si racoritor.

 

TIPS-URI

1

Zaharul se adauga dupa gust

2

Se pot folosi 2 plicuri de gelatina.Eu am folosit unul si crema nu a fost foarte tare, dar nu prea iubesc gelatina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu pepene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.09.2016, 22:30

Vreau o feliuta ca e prea bun si racoros!

GeorgiG 1

08.09.2016, 15:19

Multumesc !

Camelya 1

10.09.2016, 10:49

Ce desert bun si racoros!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune