Desert cu visine si frisca

de alldaycooking in Dulciuri, 18 Feb 2012 | 3361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 piscoturi
  • 350 gr visine congelate
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • scortisoara
  • cuisoare
  • 5 linguri fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu visine si frisca:

Visinele le-am pus la fiert impreuna cu 3 linguri de fructoza, scortisoara si cuisoare macinate. Aam lasat sa fiarba aproximativ 5 minute. Intr-o tava am asezat piscoturile si peste ele am pus siropul lasat de visine pentru a insiropa piscoturile. Am distribuit apoi si visinele deasupra piscoturilor. Am mixat smantana cu 2 linguri de fructoza pana cand am obtinut frisca. Am pus frisca deasupra visinelor si am pudrat cu putina scortisoara. Am lasat 2 ore la frigider inainte de a servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

alldaycooking 1

18.02.2012, 21:34

Multumesc!

jolygina 1

19.02.2012, 10:19

mamaieelena 1

19.02.2012, 18:13

bun desert

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de menta