Desert de 1 iunie-spuma de capsuni

de Rocsi in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 6408 vizualizari

 

Am zis daca tot e 1 iunie sa fac un desert ...il dedic copilasilor vostri si de ce nu si voua ,copiilor mai mari...

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 3 linguri smantana
  • 8 linguri zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • un castron generos cu capsuni
  • ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de 1 iunie-spuma de capsuni:

Capsunile li se scot coditele.

se spala din abundenta apoi se zdrobesc in blender sau cu o furculita.

albusul de ou se bate spuma,apoi se adauga 4 linguri zahar dupra,1 plic zahar vanilat si zeama de lamaie.

smantana se mixeaza bine si ea cu 4 linguri zahar pudra si 1 pliculet zahar vanilat.

cele doua compozitii se amesteca.

peste ele se pun capsunile zdrobite si se amesteca usor cu o lingura de lemn.

se da la rece 1 ora sau 2 ore apoi se serveste cu ciocolata rasa pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de 1 iunie-spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

01.06.2010, 22:05

e ff bun..l-am testat chiar azi..n-am putut rezista ...bravooooo

Rocsi 1

02.06.2010, 10:49

asa e ramo-cata e foarte bun

Cris2711 1

20.07.2011, 17:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert mini eclere cu crema de vailie