Galuste cu prune - de post

de ianculubita in Dulciuri, 11 Oct 2013 | 5639 vizualizari

 

Pentru ca-i sezonul prunelor,va servesc daca va plac!!mie-mi plac mult de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 500g prune
  • 400g cartofi
  • 100g faina
  • 5linguri zahar
  • 50ml ulei
  • 1cana cu pesmet
  • 1lingura scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu prune - de post:

Cartofii fierti in coaja,curatati,dati prin masina de tocat carne,dupa ce s-au racit amestecam bine cu faina,1lingura zahar,facem un sul din coca,impartim in portii egale;pe fiecare o aplatizam in palme,punem in mijloc 1pruna curatata de sambure sau 1/2 daca prunele sunt mari,strangem bine aluatul in jurul ei apoi punem galustele intr-un vas cu apa si sare pe foc;cand s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierte scoatem galustele cu o spumiera si le punem in vasul cu pesmet,scortisoara,restul de zahar,totul rumenit in ulei,le tavalim prin acest amestec apoi le scoatem pe un platou.


Nu am rezistat sa nu va servesc personal!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu prune - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:10

bune

Rocsi 1

11.10.2013, 21:32

ianculubita 1

12.10.2013, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune