Desert de 1 iunie-spuma de capsuni

de Rocsi in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 6304 vizualizari

 

Am zis daca tot e 1 iunie sa fac un desert ...il dedic copilasilor vostri si de ce nu si voua ,copiilor mai mari...

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 3 linguri smantana
  • 8 linguri zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • un castron generos cu capsuni
  • ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de 1 iunie-spuma de capsuni:

Capsunile li se scot coditele.

se spala din abundenta apoi se zdrobesc in blender sau cu o furculita.

albusul de ou se bate spuma,apoi se adauga 4 linguri zahar dupra,1 plic zahar vanilat si zeama de lamaie.

smantana se mixeaza bine si ea cu 4 linguri zahar pudra si 1 pliculet zahar vanilat.

cele doua compozitii se amesteca.

peste ele se pun capsunile zdrobite si se amesteca usor cu o lingura de lemn.

se da la rece 1 ora sau 2 ore apoi se serveste cu ciocolata rasa pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de 1 iunie-spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

01.06.2010, 22:05

e ff bun..l-am testat chiar azi..n-am putut rezista ...bravooooo

Rocsi 1

02.06.2010, 10:49

asa e ramo-cata e foarte bun

Cris2711 1

20.07.2011, 17:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra