Desert de 1 iunie-spuma de capsuni

de Rocsi in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 5185 vizualizari

 

Am zis daca tot e 1 iunie sa fac un desert ...il dedic copilasilor vostri si de ce nu si voua ,copiilor mai mari...

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 3 linguri smantana
  • 8 linguri zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • un castron generos cu capsuni
  • ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de 1 iunie-spuma de capsuni:

Capsunile li se scot coditele.


se spala din abundenta apoi se zdrobesc in blender sau cu o furculita.


albusul de ou se bate spuma,apoi se adauga 4 linguri zahar dupra,1 plic zahar vanilat si zeama de lamaie.


smantana se mixeaza bine si ea cu 4 linguri zahar pudra si 1 pliculet zahar vanilat.


cele doua compozitii se amesteca.


peste ele se pun capsunile zdrobite si se amesteca usor cu o lingura de lemn.


se da la rece 1 ora sau 2 ore apoi se serveste cu ciocolata rasa pe deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de 1 iunie-spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

01.06.2010, 22:05

e ff bun..l-am testat chiar azi..n-am putut rezista ...bravooooo

Rocsi 1

02.06.2010, 10:49

asa e ramo-cata e foarte bun

Cris2711 1

20.07.2011, 17:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu ciocolata