Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură

de diaconta in Dulciuri, 12 Ian 2014 | 2762 vizualizari

 

Nu prea îmi place mie să fac ceva cu tot felul de rămăşiţe,dar cum nu am avut timp pentru alt desert şi aveam ingrediente suficiente pentru un desert,am încropit un-doi acest desert.Minunat lângă cafeluţa de dimineaţă şi nu numai.Voi puteţi sa folosiţi biscuiţi şi să preparaţi crema şi glazura care mie mi-au rămas de la tort.

 

INGREDIENTE

Pesmet de biscuiti ramas de la nucile umplute,o foaie cu miere de albine(le puteti înlocui cu 300 g biscuiti)

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g mascarpone
  • Lichior de ciocolata
  • 3 linguri gem de caise
  • Zmeura congelata

Pentru glazura:

  • 50 g ciocolata
  • Lapte
  • Fulgi de ciocolata pentru decor

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură:

Am maruntit foaia cu miere de albine si pesmetul pentru biscuiti.


Ciocolata am topit-o cu frisca lichida.Am adaugat lichiorul si am lasat sa se raceasca la frigider.


Mascarponele l-am mixat cu zaharul apoi am pus ciocolata racita.


Biscuitii i-am amestecat cu crema de ciocolata si gemul de caise.


Am pus amestecul într-o tava mica de chec,în care am pus o folie,am presarat boabe de zmeura,am acoperit cu folia si am lasat la frigider sa se întareasca.


Nu s-a întarit prea mult pentru ca este foarte cremos.



Am rasturnat pe un platou,am topit ciocolata cu laptele si am pus deasupra,apoi am presarat fulgi de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 22:56

Madelline 1

12.02.2014, 00:29

babi5 1

14.11.2014, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
''Crunchy Cake''