Desert duo Tiramisu

de Rahela Velicu in Torturi, 20 Apr 2020 | 1934 vizualizari

 

Duo Tiramisu- un tort rapid si delicios facut cu piscoturi si doua tipuri de creme. 

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 250 ml frisca lichida indulcita 
  • 250 gr Nutella
  • 2 cutii de mascarpone ( 500 gr)
  • 2 galbenusuri
  • 3-4 linguri de zahar pudra (depinde cat de dulce doriti crema)
  • zeama de la un compot de ananas
  • 2 linguri de cacao ( pentru stratul presarat deasupra)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert duo Tiramisu:

Mai intai pregatim crema alba. Cele doua galbenusuri le mixam cu zaharul pudra pana cand devin o crema albicioasa. Le punem apoi 10 minute pe baie de aburi. In acesti timp le amestecam cu un tel. Apoi le lasam deoparte la racit.

 Mixam frisca lichida apoi o impartim in 2 boluri in cantitati egale. Intr-unul dintre boluri adaugam si Nutella si o cutie de mascarpone ( 250 gr) si mai mixam 1-2 minute maxim. Deci crema de ciocolata a fost compusa din: 125 ml frisca lichida, 250 gr Nutella si 250 gr mascarpone.

 In celalalt bol cu frisca adaugam crema de galbenusuri racita si cealalta cutie de mascarpone (250 gr) si mai mixam 1-2 minute maxim. Deci crema alba de mascarpone a fost compusa din : 125 ml frisca lichida, 2 galbenusuri, 3 linguri de zahar pudra si 250 gr mascarpone.

Trecem 2-3 secunde piscoturile prin compot de ananas si le asezam intr-un strat pe platou. Adaugam crema de ciocolata si o acoperim cu alt strat de piscoturi.Adaugam apoi crema de mascarpone si dam la rece 1 ora. Inainte sa servim, pudram cacao deasupra tortului.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert duo Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Diplomat cu piscoturi