Desert fursecuri 3 2 1

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2020 | 2348 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun
Reteta m-am inspirat de la Savori Urbane

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g unt
  • 50 g untura
  • 1 esenta vanilie
  • umplutura
  • gem de mere
  • gem de prune
  • decor
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri 3 2 1:

Mixez untul cu untura si zaharul pudra. Dupa ce le-am mixat bine, adaugam oul si esenta de vanilie. La sfarsit adaugam faina si amestecam aluatul cu mana pana iese un aluat mai lipicios. Il acoperim cu o folie si il dam la frigider min 30 min.

Infainam foarte bine masa de lucru si sucitorul. Rupem o bucata din aluat si il intindem. Decupam ce forme dorim din el dar sa fie cate doua la fel pentru a le lipi impreuna.In unele forme am decupat cate un cerc mic.Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor dedesupt cel mult 10 min.

Dupa ce s-au racit, luam cate doua de fiecare (una simpla si una cu un cerc mic decupat) si le umplem cu gem dupa care le dam prin zahar pudra. Procedam la fel si cu restul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri 3 2 1" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu morcovi