Desert fursecuri 3 2 1

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2020 | 2424 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun
Reteta m-am inspirat de la Savori Urbane

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g unt
  • 50 g untura
  • 1 esenta vanilie
  • umplutura
  • gem de mere
  • gem de prune
  • decor
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri 3 2 1:

Mixez untul cu untura si zaharul pudra. Dupa ce le-am mixat bine, adaugam oul si esenta de vanilie. La sfarsit adaugam faina si amestecam aluatul cu mana pana iese un aluat mai lipicios. Il acoperim cu o folie si il dam la frigider min 30 min.

Infainam foarte bine masa de lucru si sucitorul. Rupem o bucata din aluat si il intindem. Decupam ce forme dorim din el dar sa fie cate doua la fel pentru a le lipi impreuna.In unele forme am decupat cate un cerc mic.Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor dedesupt cel mult 10 min.

Dupa ce s-au racit, luam cate doua de fiecare (una simpla si una cu un cerc mic decupat) si le umplem cu gem dupa care le dam prin zahar pudra. Procedam la fel si cu restul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri 3 2 1" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu nuca