Desert fursecuri 3 2 1

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2020 | 2486 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun
Reteta m-am inspirat de la Savori Urbane

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g unt
  • 50 g untura
  • 1 esenta vanilie
  • umplutura
  • gem de mere
  • gem de prune
  • decor
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri 3 2 1:

Mixez untul cu untura si zaharul pudra. Dupa ce le-am mixat bine, adaugam oul si esenta de vanilie. La sfarsit adaugam faina si amestecam aluatul cu mana pana iese un aluat mai lipicios. Il acoperim cu o folie si il dam la frigider min 30 min.

Infainam foarte bine masa de lucru si sucitorul. Rupem o bucata din aluat si il intindem. Decupam ce forme dorim din el dar sa fie cate doua la fel pentru a le lipi impreuna.In unele forme am decupat cate un cerc mic.Dupa le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor dedesupt cel mult 10 min.

Dupa ce s-au racit, luam cate doua de fiecare (una simpla si una cu un cerc mic decupat) si le umplem cu gem dupa care le dam prin zahar pudra. Procedam la fel si cu restul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri 3 2 1" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu visine 2