Desert fursecuri cu ciocolata

de Nepotii_si_bunica in Dulciuri, 26 Iul 2020 | 2550 vizualizari

 

Am vrut sa fac fursecuri cu ciocolata si mama a cautat pe net si a gasit reteta la Andreea Andrei pe FB. Le-am facut eu cu manutele mele si au iesit super bune.
"Retete de vara"

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 120 g zahar brut
  • 80 g zahar alb
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou rece
  • 1 galbenus
  • 350 g faina alba
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 200 g dropsuri de ciocolata
Portii: 60
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata:

Untul la temperatura camerei l-am pus in vasul mixerului impreuna cu zaharul brut si zaharul alb. Am pornit mixerul si am lasat sa se amestece. Am pus apoi si zaharul vanilat si oul si galbenusul. Am continuat mixarea. La sfarsit am adaugat faina si bicarbonatul de sodiu si am mixat mai departe. Dupa ce s-a omogenizat aluatul, am oprit mixerul. Am adaugat dropsurile de ciocolata si am amestecat cu spatula.

Am tapetat tava de la cuptor cu hartie de copt. Am rupt din aluat bucati pe care le-am modelat intre palme dandu-le o forma rotunda, de marimea unei nuci mai mari. Le-am asezat in tava la distanta intre ele. 

Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 9-11 minute. Cand au inceput sa se maroneasca usor pe margini, am scos tava din cuptor. Se pot servi asa cum sunt sau se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata