Desert fursecuri cu musli, fara zahar

de Rocsi in Dulciuri, 16 Mar 2017 | 520 vizualizari

 

Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli, fara zahar, pentru a le servi langa un ceai, o cafea, cand vizionam un film. Au iesit super bune!!!

 

INGREDIENTE

  • 130 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri indulcitor Green Sugar Pudra ( sau 3 linguri zahar pudra)
  • 50 gr Musli fara zahar Green Sugar
  • 50 gr miez de nuca
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu musli, fara zahar:

Intr-un bol, punem untul la temperatura camerei, smantana si le mixam. Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine.

Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai sus impreuna cu musli. Incorporam vanilia, apoi faina cernuta si praful de copt.

Amestecam totul cu o paleta de silicon. O sa iasa o compozitie lipicioasa si putin moale.


Ungem cu unt o tava, o tapetam cu hartie de copt. Luam cu lingurita din compozitie si formam gramajoare pe tava, cu distanta intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, la 170-180 de grade C si le lasam pana se rumenesc, dar nu foarte tare.

Mi-au iesit cam 25 de fursecuri din aceasta cantitate.


Le scoatem din cuptor cand sunt gata, le lasam sa se raceasca.

Reci, le punem intr-o caserola cu capac si servim ori de cate ori dorim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu musli, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

17.03.2017, 21:21

Rahela

mihaelar63 1

19.03.2017, 23:23

Buuni

Rocsi 1

20.03.2017, 10:01

Multumesc Mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
American Apple Pie – Placinta cu mere