Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

de Lau in Dulciuri, 16 Ian 2018 | 3067 vizualizari

 

M-am inspirat de la Jamila

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g unt de arahide
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g picaturi de ciocolata
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • zeama de lamaie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata:

Mixam untul la temperatura camerei cu untul de arahide cu zaharul pana devine cremos.

Adaugam oul, esenta de vanilie, mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam bicarbonatul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, mixam la viteza mica pana ce incorporam faina.

Adaugam picaturile de ciocolata, amestecam cu o paleta sau pana pana ce se incorporeaza.

Acoperim cu folie si dam la rece 20 min.

Formam bilute pe care le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt.

Eu le-am aplatizat cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post, cu morcovi si mere