Desert fursecuri Linzer

de Rocsi in Dulciuri, 4 Ian 2020 | 388 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"
Fursecurile sunt printre prajiturile mele preferate cand vine vorba de sarbatorile de iarna. Imi place sa ma joc cu aluaturile, sa decupez diverse forme, insa la fel de mult imi place si sa le mananc! De aceasta data am optat pentru fursecurile linzer, care sunt atat, atat de fragede, cred ca cele mai fragede pe care le-am mancat in viata mea. Nu mai spun ce delicioase au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr migdale macinate
  • 300 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
  • un praf de sare
  • dulceata de zmeura
  • dulceata de visine cu zmeura
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Linzer:

Intr-un bol puneti untul moale, impreuna cu zaharul pudra si le mixati putin. Adaugati galbenusurile, sarea, vanilia si mixati sa se incorporaze. Puneti migdalele macinate si amestecati. Cerneti faina cu praful de copt, o incorporati treptat, pana aluatul incepe sa se desprinsa de vas, dar totusi este usor lipicios. Il puneti intr-un bol, il acoperiti cu folie si il dati la rece o ora. Presarati faina pe masa de lucru, scoateti aluatul de la rece. Intindeti o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire, decupati fursecurile. Le asezati in tava tapetata cu hartie de copt, cu distanta intre ele. Jumatate din ele le lasati asa, iar jumatate le decupati in mijloc, cu o forma micuta. Trebuie sa lucrati mai repede la ele, pentru ca, daca se incalzeste aluatul, se mai lipeste. Dar mai presarati faina si nu mai sunt probleme. Le introduceti in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 12 minute. Le scoateti dupa acest timp, le lasati sa se raceasca. Luati un fursec nedecupat, il ungeti cu dulceata, iar deasupra puneti unul decupat in mijloc si apasati foarte usor. La fel procedati cu toate. Le presarati cu zahar pudra, le puneti intr-o cutie metalica cu capac si le dati la rece. Sunt minunate si se topesc in gura! Vi le recomand cu drag!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Linzer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

lucy2002 1

05.01.2020, 09:15

Frumoase!

dantes 1

05.01.2020, 11:05

Bune!

Rocsi 1

05.01.2020, 11:05

Multumesc mult pentru aprecieri! Va poftesc la fursecuri pe toti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu mere din aluat de casa