Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
m-am inspirat de aici https://savoriurbane.com/galuste-cu-prune-din-aluat-cu-branza-de-vaci-fara-cartofi-foarte-pufoase/
Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pentru aluat,amestecam bine pana ce se omgenizeaza,acoperim cu folie si dam la rece 30 min.
Intre timp am adaugat apa cu 1 lingurita sare la fiert.
Intr-o tigaie am topit untul,am adaugat pesmetul si amestecam continuu pana ce se rumeneste fruos cca 3 min,adaugam zaharul si zaharul vanilat,amestecam bine si lasam sa se raceasca.
Cu alutorul unei linguri adaugam aluat in palma umedat si o aplatizam,adaugam 1 pruna in mijloc si formam galustele.
Le asezam pe un tocator sau un platou.
Cand apa din oala a inceput sa clocoteasca am adaugat galustele si le-am fiert cca 15 min.
Cand au fost gata le-am tavalit prin pesmetul din tigaie si le asezam pe un platou
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult