Desert gogosele rapide cu iaurt

de claudiaO in Dulciuri, 10 Mai 2017 | 1387 vizualizari

 

Pofta mare de gogosi, ingrediente la indemena, putin chef de treaba si gata!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr iaurt mai gras
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 cana zahar
  • coaja de la 1 lamaie
  • coaja de la jumatate de portocala
  • 2 plicuri cu zahar Bourbon
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosele rapide cu iaurt:

Intr-un castron incapator, punem ouale, sarea si zaharul si frecam cu o lingura pana se dizolva. Adaugam zaharul Bourbon, coaja de citrice si iaurtul si amestecam bine. Faina o amestecam cu praful de copt si bicarbonatul si o cernem incet peste compozitie; amestecam cu grija, pana obtinem un aluat moale, consistent care curge.


Incingem ulei intr-o craticioara si punem cu clestele de inghetata gramajoare de aluat la prajit. Cand incep sa se rumeneasca gogoselele, se intorc singure sau le ajutati.


Dupa ce s-au bronzat pe toate partile, le scoatem pe servet absorbant, lasam sa se raceasca putin, apoi le tavalim prin zaharul vanilat.


Servim simple, cu dulceata sau smantana.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosele rapide cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

10.05.2017, 23:59

noiinbucatarie 1

11.05.2017, 09:11

Super!

dantes 1

11.05.2017, 13:06

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri insiropate cu crema de vanilie