Desert inghetata asortata cu banane si ciocolata

de Rahela Velicu in Dulciuri, 16 Apr 2018 | 2167 vizualizari

 

Cea mai buna inghetata facuta acasa! 

 

INGREDIENTE

  • 500 g frisca lichida
  • 350 ml lapte condensat indulcit
  • 2 banane
  • 80 g ciocolata
  • 1 strop de esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata asortata cu banane si ciocolata:

Mixam spuma frisca lichida impreuna cu laptele condensat. Ca si frisca eu am folosit Creme patisserie de la Meggle. Impartim frisca in mod egal in 2 boluri.

Pasam bananele cu o furculita.

Ciocolata o topim pe baie de aburi cu 2 linguri de lapte si o lasam 1 minut la racorit.

Punem intr-un bol cu frisca bananele pasate, iar in celalalt ciocolata topita si amestecam bine in fiecare.

Punem in caserole si dam la congelator 2 ore. Lasam inghetata 5 minute la temperatura camerei, dupa care putem pune in cupe si  servi.

TIPS-URI

1

Se poate face cu orice fructe, doar ca cele care sunt prea zemoase nu sunt recomandate deoarece inghetata va avea ace de gheata de la zeama fructelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata asortata cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornete umplute