Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Trebuie să recunosc faptul că fac foarte rar gogoși. Și asta pentru că le consider un "guilty pleasure", o mică bombă calorică după care te lingi pe degete, la propriu.
Întâi am amestecat și am cernut ingredientele uscate: făină, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat.
Separat, am mixat ouăle cu zahărul, până am obinut o compoziție cremoasă, apoi am adăugat chefirul, untul și am mai mixat 2 minute. Am început să îngroș compoziția cu amestecul uscat, până am încorporat tot. Am obținut un aluat gros, pe care l-am frământat puțin apoi cu mâna. Este extrem de lipicios, așa că am mai folosit câteva linguri de făină pentru suprafața de lucru.
L-am întins apoi într-o foaie subțire de 3 mm și am tăiat ceruri, în mijlocul cărora am pus Nutella de la frigider, fiind mai ușor de manevrat. Am închis gogoșile și le-am prăjit în baie de ulei, pe foc mediu, pentru 3 minute.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult