Desert gogosi cu Nutella

de BakeUpArtist in Dulciuri, 12 Iul 2017 | 509 vizualizari

 

Trebuie să recunosc faptul că fac foarte rar gogoși. Și asta pentru că le consider un "guilty pleasure", o mică bombă calorică după care te lingi pe degete, la propriu.   

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină
  • 1/2 cană de cacao
  • 100 ml chefir
  • 4 linguri de unt topit
  • 2 ouă
  • 4 linguri de zahăr pudră
  • nutella rece
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu Nutella:

Întâi am amestecat și am cernut ingredientele uscate: făină, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat.


Separat, am mixat ouăle cu zahărul, până am obinut o compoziție cremoasă, apoi am adăugat chefirul, untul și am mai mixat 2 minute. Am început să îngroș compoziția cu amestecul uscat, până am încorporat tot. Am obținut un aluat gros, pe care l-am frământat puțin apoi cu mâna. Este extrem de lipicios, așa că am mai folosit câteva linguri de făină pentru suprafața de lucru.


L-am întins apoi într-o foaie subțire de 3 mm și am tăiat ceruri, în mijlocul cărora am pus Nutella de la frigider, fiind mai ușor de manevrat. Am închis gogoșile și le-am prăjit în baie de ulei, pe foc mediu, pentru 3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

13.07.2017, 18:07

bune!

kytz 1

15.07.2017, 14:46

Trebuie să fie foarte bune!

noiinbucatarie 1

15.07.2017, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Desert crostoli