Desert gogosi cu Nutella

de BakeUpArtist in Dulciuri, 12 Iul 2017 | 785 vizualizari

 

Trebuie să recunosc faptul că fac foarte rar gogoși. Și asta pentru că le consider un "guilty pleasure", o mică bombă calorică după care te lingi pe degete, la propriu.   

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină
  • 1/2 cană de cacao
  • 100 ml chefir
  • 4 linguri de unt topit
  • 2 ouă
  • 4 linguri de zahăr pudră
  • nutella rece
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu Nutella:

Întâi am amestecat și am cernut ingredientele uscate: făină, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat.


Separat, am mixat ouăle cu zahărul, până am obinut o compoziție cremoasă, apoi am adăugat chefirul, untul și am mai mixat 2 minute. Am început să îngroș compoziția cu amestecul uscat, până am încorporat tot. Am obținut un aluat gros, pe care l-am frământat puțin apoi cu mâna. Este extrem de lipicios, așa că am mai folosit câteva linguri de făină pentru suprafața de lucru.


L-am întins apoi într-o foaie subțire de 3 mm și am tăiat ceruri, în mijlocul cărora am pus Nutella de la frigider, fiind mai ușor de manevrat. Am închis gogoșile și le-am prăjit în baie de ulei, pe foc mediu, pentru 3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

13.07.2017, 18:07

bune!

kytz 1

15.07.2017, 14:46

Trebuie să fie foarte bune!

Rahela Velicu 1

15.07.2017, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede