Desert gogosi de post

de adry88 in Dulciuri, 8 Apr 2017 | 627 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml apa minera
  • 100 ml ulei
  • coaja de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi de post:

Intr-un vas, amestecam faina cu zaharul, sare, coaja de portocala. Facem o gaura, adaugam drojdia dizolvata in putina apa, adaugam treptat apa (la temperatura camerei), pana rezulta un aluat omogen si usor lipicios.


La final, framantam aluatul cu ulei, pana ce nu se mai lipeste de maini. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit, pana ce isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul intr-o foaie, decupam formele dorite (eu am folosit o cana), lasam sa mai creasca putin pe masa.


Le prajim in baie de ulei, la foc potrivit.


Le pudram cu zahar pudra cand sunt calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sidy 1

11.04.2017, 14:07

Buuuuuuune !

dantes 1

12.04.2017, 06:17

Bune!

mamaieelena 1

12.04.2017, 07:46

apetisante gogosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci