Desert gris cu lapte

de Lau in Dulciuri, 5 Iun 2017 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g gris
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gris cu lapte:

Intr-o cratita, adaugam laptele, zaharul si un praf de sare, punem pe foc si, cand incepe sa fiarba, dam focul la minim.

Adaugam grisul in ploaie, amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca (cca 10 -15 min).

Luam cratita de pe foc, adaugam untul, amestecam pana ce se topeste, si adaugam esenta la final.

Turnam in boluri si servim dupa plac, cu dulceata sau fructe.

Eu am adaugat 1/2 gris, capsuni taiate, gris si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni