Tort cu gutui si crema de branza dulce

de alldaycooking in Dulciuri, 11 Dec 2011 | 2032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de fructoza
  • 5 linguri de ulei
  • 10 linguri de lapte
  • 1 pumn de fulgi de grau expandati
  • 5 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • 1 gutuie
  • scortisoara
  • 1 lingura de fructoza
  • 350 gr branza de vaci
  • 50 gr smantana dulce
  • 3 linguri de miere
  • 10 gr gelatina
  • tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu gutui si crema de branza dulce:

Pentru pandispan am frecat ouale cu fructoza, am adaugat uleiul si am amestecat pana la omogenizare. Ulterior am pus lapte si am amestecat foarte bine, am pus fulgii de grau si faina cu praful de copt si am omogenizat compozitia. Aam copt la 170 de grade Celsius pandispanul pentru aproximativ 15 minute.



Gutuia curatata de coaja am ras-o si am amestecat-o cu scortisoara si 1 lingura de fructoza. Aam adaugat gutuia rasa peste pandispan si am lasat sa se coaca pentru inca aproximativ 25 de minute.



Gelatina am hidratat-o in 100 ml apa si am incalzit-o in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Branza de vaci am amestecat-o cu smantana si mierea, am adaugat si gelatina si am mixat cu ajutorul blender-ului stick. Crema de branza am turnat-o deasupra prajiturii si am lasat in frigider pana a doua zi.



A doua zi am scos prajitura din tava (e de preferat sa se foloseasca o tava cu inel detasabil, altfel e destul de complicat scosul din tava). Am decorat cu feliute de gutuie si am turnat deasupra jeleul facut din un plic de tort gelee preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu gutui si crema de branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alinutzika 1

12.12.2011, 16:20

frumos si bun!

alldaycooking 1

12.12.2011, 18:07

Dragelor, multumesc frumos!

MotanLaOale 1

12.12.2011, 23:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort sah