Biscuiti spiralati

de LadyCrs in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 1656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 g zahar pudra
  • 320 g unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 800 g faina ( la mine au intrat cam 1000 g faina..depinde foarte mult calitatea fainii ...dai ideea e sa punem atata cata cuprinde pana nu se mai lipeste aluatul de mana)
  • 5 linguri cacao
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 2 lingurite scortisoara
  • putina razatura de lamaie
  • 2 varfuri de cutit de praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Untul la temperatura camere il mixam cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana ce devine o crema spumoasa.


Se adauga ouale, frisca lichida si mixam in continuare pana ce devine o crema omogena.


Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.


Aluatul l-am impartit in doua parti egale: intr-una din jumatati am incorporat prin framantare cacaua.


Din aluatul obtinut am obtinut doua rulade astfel : am intins o foaie alba in forma de dreptunghi si o foaie neagra si am pus- peste. Am rulat si am acoperit-o cu folie alimentara si am lasat la frigider pentru 40 de minute. ( am obtinut o rulada mai mare si una mai mica...plus resturile de aluat din care am mai facut diverse forme care s-au mancat evident :)) )


Taiem felii in functie de grosimea dorita si le punem la copt in tava tapetata cu hartie de copt pentru 15-20 de minute.


Se pastreaza in cutii de metal inchise ermetic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

23.12.2012, 19:35

place

Angelina_Elena 1

26.12.2012, 12:27

Imi plac!

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:57

Și mie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Spiralati