Biscuiti Spiralati

de Adinacarla in Prajituri, 17 Ian 2010 | 7252 vizualizari

 

Sunt buni de mancat alaturi de o cana de lapte cald.
M-am indragostit pe loc de acesti biscuiti cand am citit reteta lor pe un blog.

 

INGREDIENTE

  • 1oog zahar pudra
  • 200g faina
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 150 g unt ( la temperatura camerei)
  • 1 ou intreg
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 lingura lapte fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Spiralati:

Frecam untul spuma impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic se bate oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste unt si inglobam faina.


Impartim coca obtinuta in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie, in cealalta amestecam esenta de rom si cacao.


Pe planseta unsa cu putin ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale...una neagra si una alba. Apoi la suprapunem si le rulam.


Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.


Apoi taiem rulada in 'felii" de aproximativ 1 centimetru grosime.


Pulverizam ulei pe tava si apoi o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii.


Atentie...nu lipiti biscuitii unul de altu pentru ca ei mai cresc la copt si lipesc intre ei.


Biscuitii spiralati se cop 10-12 min la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Spiralati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

17.01.2010, 23:46

aproximativ 25 de biscuiti...

Bunica 1

25.03.2010, 22:40

Foarte buni! Trebuie sa-i fac!

lia maria 1

12.04.2010, 09:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu unt si lamaie