Biscuiti Spiralati

de Adinacarla in Prajituri, 17 Ian 2010 | 6198 vizualizari

 

Sunt buni de mancat alaturi de o cana de lapte cald.
M-am indragostit pe loc de acesti biscuiti cand am citit reteta lor pe un blog.

 

INGREDIENTE

  • 1oog zahar pudra
  • 200g faina
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 150 g unt ( la temperatura camerei)
  • 1 ou intreg
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 lingura lapte fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Spiralati:

Frecam untul spuma impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic se bate oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste unt si inglobam faina.


Impartim coca obtinuta in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie, in cealalta amestecam esenta de rom si cacao.


Pe planseta unsa cu putin ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale...una neagra si una alba. Apoi la suprapunem si le rulam.


Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.


Apoi taiem rulada in 'felii" de aproximativ 1 centimetru grosime.


Pulverizam ulei pe tava si apoi o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii.


Atentie...nu lipiti biscuitii unul de altu pentru ca ei mai cresc la copt si lipesc intre ei.


Biscuitii spiralati se cop 10-12 min la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Spiralati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (5)

Adinacarla 1

17.01.2010, 23:46

aproximativ 25 de biscuiti...

Bunica 1

25.03.2010, 22:40

Foarte buni! Trebuie sa-i fac!

lia maria 1

12.04.2010, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura bicolora cu cirese