Biscuiti Spiralati

de Adinacarla in Prajituri, 17 Ian 2010 | 10109 vizualizari

 

Sunt buni de mancat alaturi de o cana de lapte cald.
M-am indragostit pe loc de acesti biscuiti cand am citit reteta lor pe un blog.

 

INGREDIENTE

  • 1oog zahar pudra
  • 200g faina
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • 150 g unt ( la temperatura camerei)
  • 1 ou intreg
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 lingura lapte fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Spiralati:

Frecam untul spuma impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic se bate oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste unt si inglobam faina.

Impartim coca obtinuta in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie, in cealalta amestecam esenta de rom si cacao.

Pe planseta unsa cu putin ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale...una neagra si una alba. Apoi la suprapunem si le rulam.

Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.

Apoi taiem rulada in 'felii" de aproximativ 1 centimetru grosime.

Pulverizam ulei pe tava si apoi o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii.

Atentie...nu lipiti biscuitii unul de altu pentru ca ei mai cresc la copt si lipesc intre ei.

Biscuitii spiralati se cop 10-12 min la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Spiralati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie